Νέα Υφάσματα
creta blind

Νέα Διπλά Υφάσματα Με φαρδιά ρίγα 15εκ. σε απαλές αποχρώσεις. Καλέστε μας για παραγγελία δείγματος

Read more
Νέος Διπλός Σιδηρόδρομος

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το νέο μας διπλό σιδηρόδρομο, ο οποίος δέχεται Μετόπη Αλουμινίου και ξεχωρίζει αισθητά από τον κάθε απλό (διπλό) σιδηρόδρομο. Μια δυνατή εναλλακτική λύση, για όσους επιθυμούν την επιλογή της κλασικής κουρτίνας, χωρίς τον αισθητικό προβληματισμό που δημιουργούν οι απλοί σιδηρόδρομοι.

Read more
Δεκαπενταύγουστος

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρία μας, θα παραμείνει κλειστή κατά την περίοδο 12-17/08/2019. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε καλό δεκαπενταύγουστο.

Read more
Έλεγχος Διαθεσιμότητας

Διαθεσιμότητα Περσίδων Αλουμινίου Τώρα μπορείτε να ελέγχετε τη διαθεσιμότητα και των περσίδων αλουμινίου, ανά πλάτος περσίδας και κωδικό απόχρωσης. Επισκεφτείτε τη σελίδα “stock” και επιλέξτε “Περσίδες Αλουμινίου”, εισάγετε στη συνέχεια το γνωστό κωδικό και δείτε μόνοι σας, γρήγορα και εύκολα το απόθεμα για όλους τους κωδικούς μας.

Read more
Κατάργηση Κωδικών Roller

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παρακάτω κωδικοί υφασμάτων roller, έχουν καταργηθεί.  Υπάρχουν ακόμα κάποια διαθέσιμα μέτρα ανά κωδικό, οπότε σε περίπτωση ζήτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να δούμε αν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε (μέχρι εξαντλήσεως αποθέματος) Οι κωδικοί που έχουν καταργηθεί ειναι: 7099-01 7130-04 72443-03 72443-04 7320-01 7320-03 Έχουμε ήδη […]

Read more
Τιμή Εκτύπωσης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τιμή εκτύπωσης σε υφασμάτινα roller, είναι 15€ ανά τετραγωνικό μέτρο εκτύπωσης.Αυτό σημαίνει πως αν έχουμε ένα roller 200x200cm με κάποιο λογότυπο στο κέντρο του, θα χρεωθεί μόνο η εκτυπωμένη επιφάνεια (ελάχιστη χρέωση: 1 τετραγωνικό μέτρο) και όχι 4 τετραγωνικά μέτρα, που είναι οι διαστάσεις του υφάσματος. Αντίθετα, αν τυπώσουμε κάποιο σχέδιο που καλύπτει πλήρως το roller, τότε […]

Read more